Typer af Rhinoplasty og Næseoperationer

Næse kirurgi eller næse operation er meget individualiseret, og den nøjagtige teknik en plastikkirurg vil bruge under en procedure vil se lidt anderledes hver gang, afhængigt af patientens anatomi og ønskede ændringer. I almindelighed, men vil en plastikkirurgteknikker falde under en af de følgende processuelle tilgange. Vi anbefaler tit at få næseoperation lavet i tyrkiet.

 

Åben Rhinoplasty

 

For en “åben” næsekorrektion, er et lille snit lavet under den nasale spids, mellem næseborene. Denne tilgang giver denkosmetiske kirurg mere komplet adgang til de nasale strukturer, hvor han eller hun kan derefter forme næsen i denønskede form. På grund af denne øgede adgangen bruger kosmetiske kirurger typisk Åbn rhinoplasty tilgang til patientermed behov for mere omfattende omlægning. De resulterende ar er godt skjult i de naturlige konturer af næsen, de er diskret som muligt.

 

Lukket Rhinoplasty

 

For en “lukket” næsekorrektion, er indsnit lavet inde i næsebor. Denne tilgang er mest almindeligt anvendt til patienter, derhar brug for flere mindre justeringer af de nasale strukturer til at opnå deres ønskede forbedringer. Fordelen ved lukket rhinoplasty er at der er ingen synlige ar efter kirurgi; denne tilgang kan dog ikke være egnet til mere omfattenderhinoplasty procedurer.

 

Tiplasty

 

En “tiplasty” henviser til området af omformningen, snarere end indsnit teknik. Som du måske har gættet, indebærer tiplasty omlægning af nasal tip kun, uden at det påvirker de andre nasal strukturer. Plastikkirurger kan bruge den åbne ellerlukkede tilgang til tiplasty.
næsekirurgi